Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


Sidebar

www.easykenak.gr

Αρχική

Συχνές Ερωτήσεις


Γρήγορη εκκίνηση


Οδηγός Χρήσης


Νομοθετικό Πλαίσιο


Ερωτήσεις

manual:user:credits

Αγορά μονάδων

Για να αγοράσετε μονάδες θα πρέπει να κάνετε πρώτα login στην εφαρμογή. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά. Τα βήματα είναι τα εξής:

Βήμα 1: Από το μενού Μονάδες επάνω δεξιά πατάτε στο link “Αγορά Μονάδων”

Βήμα 2: Επιλέγετε επιθυμητό πακέτο μονάδων (1 μονάδα = 1 xml)

Βήμα 3: Επιλέγετε τρόπο πληρωμής

Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής

 • με πιστωτική κάρτα: οι μονάδες πιστώνονται άμεσα αυτόματα στον λογαριασμό σας
 • με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό: μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας για κατάθεση στην ίδια τράπεζα, ή περισσότερο μέσω άλλης τράπεζας, αφού μας στείλετε αντίγραφο καταθετηρίου.

Για κάθε αρχείο xml που κατεβάζετε, αφαιρείται 1 μονάδα από τον λογαριασμό σας. Οπότε στην ουσία κάθε μονάδα αντιστοιχεί σε ένα πιστοποιητικό. Αν πραγματοποιείτε πολλά πιστοποιητικά, συμφέρει να αγοράσετε πολλές μονάδες.

Τιμολόγηση

Για κάθε πληρωμή που πραγματοποιείτε στο easykenak εκδίδεται “Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών” (ΤΠΥ) ή “Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών” (ΑΠΥ).

 • Για την έκδοση ΤΠΥ απαιτείται η συμπλήρωση του ΑΦΜ στο προφίλ χρήστη. Τα στοιχεία τιμολόγησης ανακτώνται αυτόματα από τη ΓΓΠΣ.
 • Από 1/1/2021 όλα τα παραστατικά έχουν σήμανση μοναδικού αριθμού καταχώρησης (ΜΑΡΚ) από το myData
 • Για τις αγορές με κάρτα, οι μονάδες πιστώνονται αυτόματα και τα παραστατικά σας αποστέλλονται άμεσα με email
 • Μπορείτε να κατεβάσετε τα παλιά παραστατικά σας από το μενού “Ιστορικό αγορών”.

Το τιμολόγιο εμφανίζεται αυτόματα μετά την πληρωμή σας, στο "Ιστορικό χρήσης", από όπου μπορείτε να το τυπώσετε. Το ίδιο ισχύει για πληρωμή με πιστωτική ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εξαργύρωση κουπονιού

Αν σας έχει σταλεί προσωπικός κωδικός για δωρεάν μονάδες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον κωδικό σας στο κουτάκι “Εξαργύρωση Κουπονιού” και να πατήσετε το κουμπί. Οι μονάδες θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας.

Επιστροφές

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ενός πακέτου μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αγοράς και μόνο στην περίπτωση που δεν έχει γίνει χρήση καμίας μονάδας του.

Σημαντικά στοιχεία

 • Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής
 • Δεν υπάρχει μηνιαίο ή ετήσιο κόστος συντήρησης
 • Τα ποσά που αναγράφονται στα πακέτα δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)
 • Για όλες τις αγορές σας, εκδίδεται παραστατικό στα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο προφίλ χρήστη
 • Οι μονάδες δεν έχουν ημερομηνία λήξης, ούτε θα σας αφαιρεθούν για κάποιο λόγο από τον λογαριασμό σας (πχ. αν δεν πραγματοποιήσετε κάποια κίνηση για μεγάλο χρονικό διάστημα).
 • Το αρχείο xml που κατεβάζετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το ξανακατεβάσετε όσες φορές επιθυμείτε και όποτε επιθυμείτε από το easykenak, χωρίς έξτρα χρέωση.
 • εάν πάτε σε προηγούμενο βήμα και τροποποιήσετε το κτίριό σας, θα δημιουργηθεί νέο αρχείο xml. Για να κατεβάσετε το νέο αρχείο XML, εάν η τροποποίηση του κτιρίου έγινε εντός 30 λεπτών από την τελευταία δημιουργία XML, τότε μπορείτε να ξανακατεβάσετε το νέο XML δωρεάν (αφήνοντας έτσι ένα χρονικό περιθώριο διορθώσεων).
 • εάν έχουν περάσει περισσότερα από 30 λεπτά από την τελευταία δημιουργία XML, για να ξαναδημιουργήσετε νέο XML θα χρεωθείτε μία μονάδα. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι κάποιος χρήστης δεν θα δημιουργεί κάθε φορά νέο πιστοποιητικό ξανασχεδιάζοντας εκ νέου το ίδιο κτίριο, προκειμένου να μην χρεωθεί.
 • Για αγορά μονάδων μέσω πιστωτικής θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον Τρίτου Παρόχου (vivapayments). Για όλες τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσετε σε αυτή τη σελίδα, το easykenak δεν αποθηκεύει, ούτε γνωρίζει τα δεδομένα που καταχωρείτε.
manual/user/credits.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2021/02/26 12:27 από sivann