Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


Sidebar

www.easykenak.gr

Γρήγορη εκκίνηση


Οδηγός Χρήσης


Νομοθετικό Πλαίσιο


Ερωτήσεις

questions:contact

Επικοινωνία

Προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν τη χρήση του easykenak. Λόγω του μεγάλου όγκου μηνυμάτων ενδέχεται να μην απαντήσουμε εγκαίρως.
Ζητάμε την κατανόησή σας για τις όποιες καθυστερήσεις. Προτιμήσαμε να διατηρήσουμε τις πολύ χαμηλές χρεώσεις γεγονός που δε μας δίνει τη δυνατότητα για μόνιμο προσωπικό υποστήριξης.

Σχεδόν όλες οι ερωτήσεις που μας υποβάλλονται είναι ήδη απαντημένες εδώ. Παρακαλούμε ψάξτε τις απαντήσεις διαβάζοντας αυτό το εγχειρίδιο ή δοκιμάστε την αναζήτηση πάνω δεξιά.

Αν παρ' όλ' αυτά δεν βρείτε απάντηση ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη σελίδα επικοινωνίας

Μήν ξεχάσετε να αναφέρετε:
  • αριθμό κτιρίου
  • ποιες ενέργειες κάνετε
  • τι περιμένατε να δείτε, και τι είδατε
Πολλές από τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε έχουν να κάνουν με την εφαρμογή των ΤΟΤΕΕ ή την χρήση του TEE-KENAK και του buildingcert, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε πάντα να απαντήσουμε. Για διευκόλυνση των χρηστών έχουμε αναρτήσει εδώ τις ΤΟΤΕΕ, οπότε σας παρακαλούμε οι ερωτήσεις σας να είναι σχετικές με το easykenak και όχι γενικές ερωτήσεις για τον ΚΕΝΑΚ και τις ΤΟΤΕΕ.
questions/contact.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2023/12/17 06:50 από sivann